V-Concept

The Human Capital Experts

V-Concept is een professioneel bureau met een passie voor werving en selectie. Onze unieke combinatie van ruime werkervaring in zowel de ICT als het werving & selectiewezen, maakt ons een gespecialiseerde partner voor de ICT branche. Wij richten ons met name op Business Intelligence specialisten en hoger opgeleid personeel binnen de ICT of hieraan gerelateerd.

Professionele inzet en begeleiding

De werkzaamheden van V-Concept bestaan uit het werven, kwalificeren, selecteren en plaatsen van toptalenten. In dit traject leveren wij op ieder onderdeel professionele inzet en begeleiding van klant en kandidaat. Ook voor in-house recruiting of interim recruiting kunt u bij ons terecht.

Partners

De werkwijze van V-Concept is open, helder en slagvaardig. Met onze kwaliteit van dienstverlening werven en selecteren wij zorgvuldig personeel met de gewenste kwaliteiten. Deze werkwijze leidt tot het aangaan van partnerships met onze klanten. De klanten van V-Concept bestaan uit nationaal en internationaal opererende bedrijven. Dit zijn vooral organisaties in de ICT-sector of organisaties met een grotere IT-afdeling.

Netwerk

Door jarenlange focus op de branche hebben wij een groot netwerk opgebouwd van bedrijven en personeel. Wij herkennen de eisen voor en van gekwalificeerd personeel op gebied van functies, taken, verantwoordelijkheden en motivaties.